Om oss

My Phone service

Myphone service är din professionella elektroniska mobil reperatör som åtgärdar felet på din enhet samma dag som den kommit in.

Vi arbetar med bland annat iPhone, Samsung, iPad, och andra surfplattor och mobiltelefoner. Våra professionellt utbildade och certifierade tekniker erbjuder snabba och prisvärda reparationer, utbyten av mobiltelefonskärmar och alla korrigeringar för Mac och surfplattor. Vi har mer än ett decennium av erfarenhet av att diagnostisera och fixa allt från Samsung-reparationer till iPad-skärmersättare.

0 st
Medarbetare
0 år
Kombinerad erfarenhet
0 +
Reparerade telefoner

Möt vårt härliga team!

vårt härliga team kan fixa elektroniska problem som inte ens hittas av den genomsnittliga reparationstekniker. Det är därför vi är bekväma att erbjuda en 3-månaders garanti och prissättningsgaranti – vi står inför kvaliteten på vår reparation samma dag. Oavsett om vi fixar din iPhone, Samsung, PC eller Mac, kommer vi att få den att fungera som om det är en helt ny enhet som just tagits ur lådan.

Vi på Myphoneservice är certifierade mobil repratörer med lång erfarehet och stort driv för för att återställa teknologi.

Fylll i detaljerna så ringer vi upp dig:

Fixmyphone

Skicka mobilen till oss och få den hemskickad lagad med Fixmybox

Laga på plats

Kom in på plats och få mobilen lagad under ett bokat reperationstillfälle

Fixmyphone

Skicka mobilen till oss och få den hemskickad lagad med Fixmybox

Laga på plats

Kom in på plats och få mobilen lagad under ett bokat reperationstillfälle

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.